Advertisement

Isparta Lavanta Tarlalari / Lavanta Tarlasi Isparta Turkey Bild Von Lavanta Bahceleri Keciborlu Tripadvisor - Uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya.

Isparta Lavanta Tarlalari / Lavanta Tarlasi Isparta Turkey Bild Von Lavanta Bahceleri Keciborlu Tripadvisor - Uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya.. Hemen flash back yapıyoruz ve 2008/9 yılına gidiyoruz. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda. Isparta kuyucak köyü lavanta tarlaları. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında.

Isparta lavanta bahçeleri, fotoğrafçılar için de harika bir yer: Lavanta kokulu köy rehberimiz hazır. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Hemen flash back yapıyoruz ve 2008/9 yılına gidiyoruz. Ağustos ayında ise artık lavanta hasadı başlamaktadır.

Isparta Lavanta Kokulu Koy Nerede Lavanta Bahceleri Turizm Haberleri
Isparta Lavanta Kokulu Koy Nerede Lavanta Bahceleri Turizm Haberleri from im.haberturk.com
Fotoğraf tutkusu farklı olanı bulmayı, az bilineni görmeyi kamçılar her zaman. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Lavanta tarlaları ya da lavanta bahçeleri ile nam salmış bir yer isparta kuyucak köyü. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Lavanta tarlalarını kim sevmez ki? Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Isparta merkezden lavanta kokulu köy'e toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise isparta garaj'dan #fotoğraf:

Ağustos ayında ise artık lavanta hasadı başlamaktadır.

Lavanta tarlalarını kim sevmez ki? Değerli misafirlerimiz, yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından, isparta'nın lavanta üretimi ile meşhur keçiborlu ilçesinin kuyucak köyüne gidiyoruz. Lavanta bahçeleri keçiborlu i̇lçesi'ne bağlı kuyucak köyü'nde bulunmaktadır. Isparta i̇l merkezine 50 km mesafede olan kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda. Isparta kuyucak köyü lavanta tarlaları. Salda gölü sonrası gittiğimiz lavanta kokulu bu güzel köyde arabadan indiğiniz anda burnunuza lavanta kokuları. Bir yandan lavantalar hasat edilmekte, bir isparta i̇li keçiborlu i̇lçesi türkiye'de lavanta üretiminde lokomotif üretici konumunda olması. Fotoğraf tutkusu farklı olanı bulmayı, az bilineni görmeyi kamçılar her zaman. Günün her saatinde fotojenik olan lavanta tarlalarını görmek için provence'a gitmeye pek de gerek yok. Isparta'da lavanta zamanı gelmiş çatmış üzerine bir de hasada gidiyorsunuz. Provans lavanta tarlalarına rakip olan, isparta tam bir lavanta diyarı.

Herkese merhaba!bu videom da sizleri mor bahçelere götürmeye geldim. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Isparta kuyucak köyü lavanta tarlaları.

Isparta Lavanta Kokulu Koy Nerede Lavanta Bahceleri Turizm Haberleri
Isparta Lavanta Kokulu Koy Nerede Lavanta Bahceleri Turizm Haberleri from im.haberturk.com
Lavanta tarlalarını kim sevmez ki? Isparta ilinin keçiborlu ilçesinin kuyucak köyünde bulunur. Lavanta tarlalari isparta & sagalassos & salda turu (turumuz 46 kişilik araçla 22 kişi ile gerçekleşecektir). Isparta kuyucak köyündeki lavanta tarlaları. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi. Isparta lavanta tarlaları & salda gölü turları ile mis kokulu lavanta tarlalarında doğanın en güzel renklerini keşfedip burdur'un maldivleri olarak bilinen salda gölü'nü keşfetme ayrıcalığı yaşayacaksınız. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Provans lavanta tarlalarına rakip olan, isparta tam bir lavanta diyarı.

Lavanta kokulu köy rehberimiz hazır.

Lavanta tarlalari isparta & sagalassos & salda turu (turumuz 46 kişilik araçla 22 kişi ile gerçekleşecektir). Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda. Isparta merkezden lavanta kokulu köy'e toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise isparta garaj'dan #fotoğraf: Çok eski yıllarda kuyucak köyünde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş kalmasın diye ekilen ilk. Isparta'da lavanta zamanı gelmiş çatmış üzerine bir de hasada gidiyorsunuz. Tam meydanda bulunan kafe ise minik tahta sandalyeleri ve köye tepeden bakan harika manzarası ile ideal dinlenme noktası. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Pek çok kültürün tarihinde bu güzel bitkinin izlerine rastlamak mümkün. Mor rengin her tonunu bünyesinde barındıran lavanta hem ruha hem de bedene iyi gelen bir çiçek. Lavanta tarlalarını kim sevmez ki? Fransa'daki lavanta tarlaları güzeldi ama henüz turların keşfetmediği, turistlerin akınına uğramamış kuyucak isparta şehir merkezine 50 km mesafede; Isparta keçiborlu'nun lavanta tarlalarına baktıkça insanın kaybolası geliyor. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında.

Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü'nde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş. Lavanta, latince'de 'yıkanmak' anlamına gelen hoş kokulu mavi veya mor renklere sahip bir çiçektir. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz. Malumunuz lavanta kokulu köy gezmek demek tarlalarda fotoğraf komasına girmeyi. Pek çok kültürün tarihinde bu güzel bitkinin izlerine rastlamak mümkün.

Turkiye Nin Lavanta Cenneti Kuyucak Koyu Ntv
Turkiye Nin Lavanta Cenneti Kuyucak Koyu Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Günün her saatinde fotojenik olan lavanta tarlalarını görmek için provence'a gitmeye pek de gerek yok. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya. Lavanta bahçeleri keçiborlu i̇lçesi'ne bağlı kuyucak köyü'nde bulunmaktadır. Fransa'nın provence'i varsa isparta'nın da kuyucak köyü var! Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda. Ağustos ayında ise artık lavanta hasadı başlamaktadır.

Pek çok kültürün tarihinde bu güzel bitkinin izlerine rastlamak mümkün.

Mor rengin her tonunu bünyesinde barındıran lavanta hem ruha hem de bedene iyi gelen bir çiçek. Peki türkiye'de de lavantanın yurdu neresi? Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyünde kıraç, susuz, tarlalar boş kalmasın diye ekilen ilk lavantalar yıllar içinde bölge halkının temel geçim kaynağı haline gelmiş. Isparta aynı zamanda lavanta tarlalarının kalbine yolculuk edebileceğiniz bir cennettir. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz. Fransa'daki lavanta tarlaları güzeldi, ama henüz turların keşfetmediği, turistlerin akınına uğramamış saf kuyucak köyü bir başka güzel… köyün öyle büyük ve belirgin bir meydanı yok; Lavanta bahçeleri keçiborlu i̇lçesi'ne bağlı kuyucak köyü'nde bulunmaktadır. Ağustos ayında ise artık lavanta hasadı başlamaktadır. Malumunuz lavanta kokulu köy gezmek demek tarlalarda fotoğraf komasına girmeyi. Isparta kuyucak köyündeki lavanta tarlaları. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor.

Isparta lavanta tarlaları & salda gölü turları ile mis kokulu lavanta tarlalarında doğanın en güzel renklerini keşfedip burdur'un maldivleri olarak bilinen salda gölü'nü keşfetme ayrıcalığı yaşayacaksınız isparta. Isparta aynı zamanda lavanta tarlalarının kalbine yolculuk edebileceğiniz bir cennettir.

Posting Komentar

0 Komentar